Динаміка палінації дерев роду Ulmus у місті Запоріжжя в 2020-2021 роках - Шеметенко, Олександра Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи. Проаналізувати динаміку палінації дерев роду Ulmus у м. Запоріжжя та встановити тенденції зміни алергогенної ситуації на основі даних, отриманих в процесі проведення моніторингу.
Keywords: тези доповідей