Права людини в період пандемії - Романюк, А. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Держава забезпечує санітарно-епідеміологічну безпеку населення у зв'язку з пандемією COVID-19, але запроваджені в Україні протиепідемічні заходи певною мірою обмежують реалізацію конституційних прав людини.