Якість життя як ефективний об’єктивний критерій діагностики та лікування у сучасній медицині - Кривенко, Віталій Іванович; Гріненко, Тетяна Юріївна; Качан, Ігор Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Наведено огляд спеціалізованої літератури щодо якості життя – об’єктивного критерію діагностики та лікування. Висвітлено значення поняття, провідні сфери його використання, основні способи оцінки, а також подано результати власних досліджень. Представлен обзор специализированной литературы по качеству жизни – объективному критерию диагностики и лечения. Освещены значение понятия, ведущие сферы его использования, основные способы оценки, а также приведены результаты собственных исследований. The article describes literature review on the problem of quality of life – an objective criteria for diagnosis and treatment. The main conception, sphere of using, main valuation methods and own research results are shown.
Keywords: якість життя; критерії; показники; опитувальник; дослідження; качество жизни; критерии; показатели; опросник; исследование; quality of life; criterions; indicators; questionnaire; research