Проблема здоров’язбережувальних технологій у закладах вищої освіти в умовах дистанційного навчання - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Корнієнко, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2025)
Сучасна освіта розвивається в умовах зростаючого потоку інформації, взаємопроникнення різних культур, бурхливим розвитком і впровадженням інноваційних освітніх технологій, які орієнтовані на поглиблення знань студентів, розширення їхнього кругозору, а також на індивідуалізацію та диференціацію навчання.
Keywords: тези доповідей