Аналіз фармацевтичного ринку лікарських косметичних засобів з азелаїновою кислотою при акне - Кілєєва, А.; Кілєєва, О. П. (My University, 2023)
На даний час в умовах загострення захворювань шкіри (вульгарні вугрі) було досліджено лікарські косметичні засоби (ЛКЗ) що містять азелаїнову кислоту. Аналіз показав, що ЛКЗ, до складу яких входить азелаїнова кислота, є ефективними при данній патології. Завданням дослідження є вивчення переліку препаратів та доступності лікарських косметичних засобів, що містять азелаїнову кислоту, зареєстрованих на фармацевтичному ринку України для подальшого задовільнення потреб населення online при лікуванні акне.