Особливості застосування засобів фізичної терапії для дітей шкільного віку, які займаються футболом - Буша, А. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою дослідження було визначити переваги засобів фізичної терапії, зокрема масажу та терапевтичних вправ, при наявних порушеннях опорно-рухового апарату дітей, які займаються футболом, при застосуванні їх у якості самостійних методів реабілітації та/або у складі комплексної терапії.
Keywords: тези доповідей