Фізична та колоїдна хімія. Фазові рівноваги : метод. посіб.для викладачів, які викладають студ. ІІ курсу спец. «Фармація» і «Технології парфумерно-косметичних засобів» та студ.-ін. громадянам ІІ курсу фарм. ф-тів спец. «Фармація» - Каплаушенко, Андрій Григорович; Чернега, Галина Василівна; Пряхін, Олег Романович; Самелюк, Юрій Геннадійович; Фролова, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Методичний посібник складено відповідно до програми з фізичної та колоїдної хімії для викладачів закладів вищої освіти МОЗ України III-ІV рівнів акридитації, які викладають для студентів спеціальностей «Фармація» і «Технології парфумерно-косметичних засобів» та студентам-іноземним громадянам ІІ курсу фармацевтичних факультетів спеціальності «Фармація» Методичний посібник побудовано за загальними темами фізичної хімії.