Вплив стандартизованого підходу до лікування бронхіальної астми на ефективність надання медичної допомоги - Непрядкіна, Ірина Василівна; Nepryadkina, I. V. (My University, 2014)
У статті наведено обґрунтування необхідності використан) ня стандартизованого підходу до тактики лікування хво) рих, зокрема – на бронхіальну астму. Наведені дані на ко) ристь використання уніфікованих протоколів, орієнтова) них на умови та особливості вітчизняної охорони здоров’я. This article describes the case for need of a standardized approach to the tactics of patients treatment, in particular 7 with bronchial asthma. The data in favor of the standardized protocols use oriented to condi7 tions and peculiarities of national health care.
Infuence of standardized approach to the treatment of asthma on efficiency of medical care
Keywords: бронхіальна астма; стандарти лікування; рівень надання допомоги; ефективність лікування; asthma; treatment standards; level of care; the effectiveness of treatment