Сучасні виклики дистанційної освіти - Коваль, Є. К. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: проаналізувати сучасні виклики ДО, зокрема у ЗВО, а також визначити проблеми, з якими стикаються викладачі та студенти під час онлайн навчання.
Keywords: тези доповідей