Правове поле формування соціально-відповідальної поведінки фармацевтичних фахівців - Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Мета дослідження - аналіз правового поля формування системи соціально відповідальної поведінки фармацевтичних фахівців (СВП ФФ) упродовж усього життєвого циклу професійного розвитку. Матеріалами дослідження послужили національні та міжнародні нормативно-правові акти (НПА), які регламентують СВ, діяльність фармацевтичних організацій (ФО) та отримання фармацевтичної освіти. У ході роботи використано методи інформаційного пошуку, систематизації, контент-аналізу, порівняння та узагальнення.
Keywords: поведінка фармацевтичних фахівців; система соціально-відповідальної поведінки