Якість фармацевтичних послуг: уподобання споживачів - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Маганова, Тамара Валеріївна (My University, 2024)
Мета роботи: на підставі уподобань споживачів ліків визначити проблемні питання якості фармацевтичних послуг аптечними закладами з подальшою розробкою рекомендацій щодо покращення організаційно-комунікаційної взаємодії з відвідувачами аптек.
Keywords: тези доповідей