Методи фармакогностичного аналізу. ЛР, сировина рослиного і твариного походження, яка містить вуглеводи, глікозиди, ліпіди, білки, вітаміни, органічні кислоти та ізопреноїди. Модуль 1 [навчально-методичний посібник] - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Доля, Віктор Семенович; Мозуль, Валентина Іванівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Головкін, Володимир В'ячеславович; Одинцова, Віра Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчально-методичний посібник з фармакогнозії для спеціальпості „Фармація" 7.110201 складено за принципами Європейської кредитно-трансферної системи (ECTS). Організація навчального процесу здійснюється за кредитно-модульною системою відповідно до Болонської декларації. Вона структурована на модулі, до складу яких входять блоки змістових модулів.
Keywords: фармакогнозія; фармакогнозия; pharmacognosy