Аналіз зміни рівня рухової активності в процесі навчання у ВНЗ - Гурєєва, Антоніна Михайлівна (Запоріжжя : ЗНТУ, 2017)
Необхідною умовою гармонійного розвитку особистості майбутнього фахівця є достатня рухова активність. В процесі навчання у ВНЗ майбутній фахівець опиняється у нових соціальних та психологічних умовах, стикається з інтенсивною інтелектуальною діяльністю. У зв’язку з цим відзначається дефіцит в режимі дня рухової активності, який сприяє появі гострої та хронічної захворюваності й негативно впливає на функціонування багатьох систем організму.
Keywords: тези доповідей