Роль інтернет-технологій у навчанні іноземній мові - Бондар, Юлія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Використання Інтернету на заняттях – це одна з умов успішного вивчення іноземної мови. Завдяки сучасним інформаційним технологіям засвоєння набутих знань стає легшим, а навчання - інтерактивним, цікавим,наочним та індивідуальним.
Keywords: матеріали семінару; іноземна мова; інтернет-технології; навчання