Аналіз морфоденситометричних характеристик міокарда лівого шлуночка у щурів з експериментальним цукровим діабетом 1 типу і на тлі введення амінокислот - Голумбовська, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою дослідження було проаналізувати морфоденситометричні показники міокарда лівого шлуночка у щурів з експериментальним цукровим діабетом 1 типу і на тлі введення амінокислот (АК).
Keywords: тези доповідей