Проблема академічної нечесності студентів в умовах дистанційного навчання - Моргунцова, Світлана Андріївна; Іванько, Олег Григорович; Скрипникова, Яніна Семенівна (My University, 2021)
Дистанційне навчання принесло із собою нові виклики. Однією з особливостей цієї форми навчання є можливість поширення академічної нечесності. Нечесні дії студентів мають місце у всіх куточках світу . Засоби їх попередження широко обговорюються [1]