Проблема професійного вигорання: «Consumor aliis inserviendo» - Мисюра, С. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
На сьогоднішній день в Україні спостерігається стрімке погіршення фізичного та психологічного стану людей, що призводить до збільшення відсотку смертності та ставить під загрозу загальне благополуччя.