Оцінка якості життя пацієнтів із мікозом стоп - Притула, Р. Л.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2025)
Метою дослідження стало дослідження з оцінки якості життя у людей, які страждають від мікозу стоп, стикається з низкою важливих проблем.