Особливості проведення дистанційного навчання на кафедрі офтальмології - Завгородня, Наталія Григорівна; Саржевська, Людмила Едуардівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Адаптивний карантин спонукав введення нових освітніх трендів, серед яких найпомітніший – дистанційне навчання. І хоча спочатку до нього ставилися з пересторогою, згодом стало зрозуміло: це найкраще рішення в умовах епідемії. З огляду на епідемічну ситуацію у ЗДМУ впроваджено змішану форму навчання у режимі реального часу, внесено відповідні зміни до графіка освітнього процесу та розкладу занять. Університет забезпечив роботу із програмним пакетом Office 365, зокрема з сервісом для колективної роботи MS Teams.
Keywords: дистанційне навчання; MS Teams; «перевернутий клас»; синхронна і асинхронна взаємодія