Імітаційно-моделююча гра як один з ефективних методів навчання іноземних студентів на довузівському етапі - Маринич, Анна Миколаївна (Харків: ХНАДУ, 2018)
Щороку до України приїжджають громадяни із зарубіжних країн з метою здобуття вищої освіти. Вони потрапляють у нове мовне середовище, де зустрічаються з новими соціально-побутовими реаліями. Їм потрібно оволодіти нерідною мовою як засобом спілкування з представниками іншої культури.