Тренд на автентичність: переосмислення молоддю українських народних звичаїв - Андрющенко, М. П. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: вивчення процесу переосмислення українських народних звичаїв сучасною молоддю, пошук причин, визначення основних форм і способів інтеграції традиційних елементів у мистецтво, моду та цифрові платформи.
Keywords: тези доповідей