Симуляційне навчання: реалії отримання освіти в умовах воєнного часу - Солов'юк, Олександр Олегович; Назаренко, Олена Валеріївна; Кулинич, Роман Леонідович; Якименко, Володимир Вікторович (My University, 2024)
Метою є знайомство з варіантом проведення практичного заняття при використанні елементу симуляційної медицини з віртуальним клінічним кейсом в режимі on-line.
Keywords: тези доповідей