Стан ендотеліальної функції за рівнями біомаркерів у хворих на резистентну артеріальну гіпертензію - Кульбачук, Олександр Сергійович; Сідь, Євген Володимирович; Соловйов, Олександр Володимирович; Піскун, Анастасія Вадимівна (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження: визначити стан ендотеліальної функції за рівнями біомаркерів у хворих на резистентну артеріальну гіпертензію.