Вища математика і статистика. Частина І. Математичний аналіз - Сергєєва, Людмила Нільсівна; Прокопченко, Олександр Євгенович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник з дисципліни «Вища математика і статистика». Частина І. Математичний аналіз призначений для аудиторних практичних занять студентів І-го фармацевтичного факультету, а також для самостійної та позаудиторної роботи у відповідності до робочої програми дисципліни за напрямком підготовки магістра, галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація».