Вивчення фармакодинамічних ефектів кверцетину - Білай, Іван Михайлович; Білай, С. І.; Білай, Андрій Іванович (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета. Метою дослідження є вивчення впливу кверцетину на функціональний стан та гемодинаміку нирок у пацієнтів наУН, коморбідний з МС.
Keywords: тези доповідей