Управління і економіка фармації : навч. посіб. до семінарів провізорів-інтернів спец. «Загальна фармація». Ч. І - Бушуєва, Інна Володимирівна; Яковлева, Ольга Станіславівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник призначений для використання провізорами-інтернами спеціальності «Загальна фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» при підготовці до семінарів.