Проблеми обстеження хворих з ускладненими формами злоякісних захворювань ободової кишки - Кубрак, Михайло Анатолійович; Завгородній, Сергій Миколайович (My University, 2022)
Мета дослідження Провести оцінку результатів обстеження пацієнтів з ускладненими формами колоректального раку в умовах загальнохірургічного стаціонару.
Keywords: тези доповідей