Основи діагностики, лікування та профілактики захворювань кістково-м’язової системи та сполучної тканини. Ч. 2 - Візір, Вадим Анатолійович; Буряк, Віктор Валерійович; Шолох, Сергій Григорович; Заіка, Ігор Вітольдович; Полякова, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Частина 2 містить базові питання з клінічної діагностики та лікування системних захворювань сполучної тканини, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».