Роль препаратів на основі ефірної олії чайного дерева у попередженні та контролі рецидивів пародонтиту: перспективи та виклики - Куропата, Ірина Вадимівна (My University, 2024)
Мета роботи. / Aim. Метою даного дослідження є дослідження ролі і ефективності використання препаратів гелевої структури та спрею , які містять ефірну олію чайного дерева, у попередженні та контролі рецидивів пародонтиту.