Лабораторні методи дослідження сечовидільної системи та шлунково-кишкового тракту. Розділ 2 : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. 3 курсу мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Біленький, Сергій Андрійович; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2021)
Практикум (розділ 2) складений згідно навчальної програми МОЗ України для студентів медичних факультетів зі спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». В практикумі наданий матеріал згідно сучасних уявлень про клінічну лабораторну діагностику та методи досліджень. До кожного заняття викладені питання для підготовки та завдання для самостійної роботи.