Оцінка психоемоційного стану студентів ЗДМУ - Шаравара, Лариса Павлівна; Рукавець, Л. С.; Чорний, Я. А. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета роботи: Провести оцінку психоемоційного стану студентів 3, 6 курсу медичного факультету та студентів 3 курсу педіатричного факультету ЗДМУ. Матеріали та методи: Вивчення психоемоційного стану студентів проведено шляхом опитування за «8-факторним опитувальником Спілберга-Радюка».
Keywords: психоемоційний стан; стрес; неврози; психоэмоциональное состояние; стресс; неврозы; psihoemotsiyny state; stress; nervosa