Особливості викладання клінічних дисциплін при змішаній формі навчанні в умовах пандемії COVID-19 - Лашкул, Дмитро Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У зв'язку з карантином, оголошеним через спалах коронавірусу COVID -19 у всьому світі, все вищі навчальні заклади України, в тому числі і Запорізький державний медичний університет, перейшли на навчання із застосуванням дистанційних технологій. В цих умовах гостро постало питання організації нового формату викладання дисциплін, з урахуванням специфіки, складності та багатогранності медичної освіти.
Keywords: дистанційне навчання; клінічні дисципліни