Міокардити. Кардіоміопатії. Тромбоемболія легеневої артерії. Легеневе серце. Модуль 2. Ч. 5 - Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Буряк, Віктор Валерійович; Заіка, Ігор Вітольдович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Посібник призначено для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».