Фармацевтична ботаніка. Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки - Корнієвська, Валентина Григорівна; Корнієвський, Юрій Іванович; Панченко, Світлана Валеріївна; Мазулін, Георгій Владиленович (ЗДМУ, 2019)
Навчально-польова практика є невід’ємною і ефективною складовою навчального процесу з фармацевтичної ботаніки. Вона розширює, поглиблює набуті теоретичні знання і навички щодо ідентифікації та визначення рослин, а також розвиває вміння застосовувати їх у вирішенні практичних, інформаційно-пошукових, ресурсознавчих та інших завданнях профільних дисциплін.
Keywords: фармацевтична ботаніка; Навчальна практика; Самостійна робота; Методичні вказівки