Ремоделювання міокарда у хворих на хронічну серцеву недостатність ішемічного генезу в умовах супутнього анемічного синдрому - Коновалова, Марія Олександрівна (My University, 2020)
Мета: вивчити особливості ремоделювання міокарда у хворих на хронічну серцеву недостатність (ХСН) ішемічного генезу в умовах супутнього анемічного синдрому.
Keywords: тези доповідей