Іноземна мова за професійним спрямуванням : зб. тестових завдань з підготовки до ЄДКІ для студентів ІІ–ІІІ курсів мед. ф-тів - Беспала, Лілія Володимирівна; Гордієнко, Олена Вячеславівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник тестів укладено для підготовки до складання іспиту з англійської мови професійного спрямування як компоненту першого етапу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (Крок 1) й призначено для студентів ІІ – ІІІ курсів медичних факультетів. Збірник містить 350 тестових завдань з ключами до них та список рекомендованої літератури.У збірнику тестових завдань з підготовки до ЄДКІ для студентів ІІ – ІІІ курсів медичних факультетів систематизовано лексику, найбільш актуальну та значущу для складання англомовної частини першого етапу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Мета збірника – сприяти розпізнаванню студентами ключових слів у завданнях іспиту з англійської мови професійного спрямування, коректно інтерпретувати питання та обирати правильну відповідь, спираючись на знання як іноземної мови, так і фундаментальної дисципліни за фахом. Для подальшого вдосконалення студентами комунікативної компетенції з англійської мови професійного спілкування наприкінці збірника подано перелік рекомендованої навчально-методичної літератури.
Keywords: ЄДКІ; Крок1; тести; іноземна мова