Застосування методів фізичної реабілітації для корекції постави у школярів - Двояковська, Л. П. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Дослідити ефективність застосування комплексної програми фізичної реабілітації для учнів 13-15 років з порушенням постави.
Keywords: тези доповідей