Взаємодія лікар-пацієнт - Герасімчук, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Взаємодія лікаря і пацієнта або взаємодія з батьками дитини-пацієнта є невід’ємною складовою лікувального процесу. Спосіб взаємодії між особами, які потребують медичної допомоги, та тими, що надають її, в значній мірі визначається ступенем розвитку суспільства.
Keywords: взаємодія лікаря і пацієнта; спосіб взаємодії