Основи економіки і системи обліку у фармації та парфумерно-косметичній галузі. Модуль 2 - Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Сінча, Наталія Іванівна; Дондик, Наталя Яківна; Демченко, Валерій Олегович; Книш, Євгеній Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Збірник складено відповідно до програми з організації та економіки фармації для проведення занять із студентами вищих навчальних закладів за спеціальністю 7.12020104 «ТПКЗ», напрям 1202 «Фармація».