Тригерні фактори тяжкого перебігу ротавірусної інфекції у дітей - Воробйова, Наталія Володимирівна; Усачова, Олена Віталіївна (My University, 2021)
Мета: вивчити особливості перебігу тяжкої форми РВІ у дітей раннього віку та визначити тригерні фактори її формування.