Вивчення впливу елементів системи просування лікарських засобів на вибір споживачів в аптечних закладах - Міхіна, О. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою дослідження стало вивчення впливу елементів системи просування лікарських засобів (ЛЗ) на споживачів, зосереджуючись на роздрібному сегменті фармацевтичного ринку України.
Keywords: тези доповідей