Випадок тяжкого рецидивуючого перебігу лямбліозу у дорослого хворого - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Ушеніна, Ніна Степанівна; Фурик, Олена Олександрівна (My University, 2020)
Мета роботи: навести власне клінічне спостереження тяжкого рецидивуючого перебігу лямбліозу в дорослого імунокомпетентного пацієнта.