Елементи практичної психології - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Райкова, Тетяна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник містить комплекс учбово-методичного забезпечення з Елементів практичної психології для семінарських занять та самостійної роботи для провізорів-інтернів та викладачів зі спеціальності «Загальна фармація» (методичні вказівки для вивчення тем дисципліни, питання до самопідготовки, інформаційні матеріали, перелік рекомендованої літератури). Для провізорів-інтернів та викладачів зі спеціальності «Загальна фармація».