Особливості копінг-стратегій у хворих на тривожно-фобічні та соматоформні розлади з порушенням критики до свого стану - Кондратенко, Максим Юрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета. Дослідити відмінності у способах подолання життєвих труднощів (далі: копінг-стратегіях) у хворих на тривожно-фобічні та соматоформні розлади з порушенням критичності.
Keywords: тези доповідей