Реформи і реформатори в освіті: філософська інтерпретація - Утюж, Ірина Геннадіївна (НПУ ім. М. Драгоманова, 2016)
В статті визначаються світоглядні аспекти інтелектуала-реформатора. Він зобов’язаний розпочати реформи із самого себе, з усвідомлення того, що він є мислячою людиною.
Keywords: освіта; інновації; реформи; реформатор; філософія; принцип історизму