Особливості навчального процесу для освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр” зі спеціальності "Лабораторна діагностика” - Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Гончарова, Наталія Григорівна; Єрьоміна, Алла Кузьмівна; Kirsanova, О. V.; Sокоlоvsка, I. A.; Honcharova, N. H.; Yeryomina, A. K. (My University, 2014)
У статті розглянуто особливості викладання в магістратурі як вищого ступеня університетської освіти на прикладі спеціальності “Лабораторна діагностика”. The features of teaching at master as the highest degree of university education as an example of the specialty “Laboratory Diagnosis” was studied in the article.
Features of learning process for educational qualification level “Master” at the specialty “Laboratory diagnosis”