Морфометричні параметри рогівки при проведенні корекції методом RELEX SMILE - Завгородня, Наталія Григорівна; Костровська, Катерина Олегівна; Завгородня, Т. С.; Поплавська, Ірина Олександрівна; Безденежна, Ольга Олександрівна; Кривобок, Н. С. (My University, 2021)
Мета. Оцінка безпечності лазерних корекцій міопії та міопічного астигматизму методом RELEX SMILE порівнянням розрахункових та фактично отриманих морфометричних параметрів рогівки.