Перспективи розробки технології інтраназальної лікарської форми для лікування головного болю епізодичного характеру - Бостан, А. М.; Бурлака, Богдан Сергійович; АлЗедан, Фаді (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою роботи − є окреслення перспектив розробки технології нового інтраназального засобу для лікування головного болю епізодичного характеру.
Keywords: тези доповідей