NGAL: сторонній свідок чи активний учасник кардіального ремоделінгу у хворих на ХСН? - Лисенко, Владислав Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи – дослідити вплив сироваткового NGAL на кардіальне ремоделювання у хворих на ХСН.
Keywords: тези доповідей