Проблема якості контролю знань з біохімії в ліцензійному іспиті "Крок-1. Стоматологія" - Александрова, Катерина Вячеславівна; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Освітня підготовка кваліфікованого фахівця лікаря-стоматолога передбачає обов'язкове вивчення дисципліни "Біологічна хімія" на 2-му курсі з подальшим контролем засвоєння знань з цієї дисципліни у ліцензійному іспиті "Крок-1.Стоматологія".